Poly Voyager 5200 Stereo

Poly Voyager 5200
Voyager 5200 hakkında detaylı bilgi almak için
DETAYLI BİLGİ İÇİN

Poly Voyager 5200 UC ile ne kadar zorlu koşullarda olursanız olun her zaman aynı kalitede profesyonel seviyede telefon görüşmeleri yapmanızı sağlar. Voyager 5200 UC Bluetooth kulaklık dış mekan kullanımı için mükemmel altı katmanlı WindSmart teknolojisi sayesinde görüşme yaparken rüzgar sesini ortadan kaldırır ve neme karşı koruma için P2i kaplamaya sahiptir. Gün boyu yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz bir tasarımla üretilen Poly Voyager 5200 UC kulaklık gün boyu kullanım rahatlığı sağlar.

ÖZELLİKLER
Mükemmel ses kalitesi

İstenmeyen arka plan gürültülerini filtreleyen mikrofon teknolojisi gürültülü açık ofis ortamlarında kullanım için idealdir. Efsanevi Plantronics ses kalitesi ile yaptığınız görüşmelerde duyulan sesleri en net ve canlı bir şekilde sağlar ve yüz yüze konuşuyormuş izlenimini verir.

Gün boyu konfor sağlayan tasarım

20 gram ağırlığı sayesinde Voyager 5200 UC Bluetooth kulaklık ultra hafif tasarım yapısıyla gün boyu konfor için üretilmiştir. Dayanıklı entegre bataryası ile kullanıcısına tam gün kullanım imkanı sağlar. P2i nano teknoloji, sahip olduğu sıvı itici özelliği kulaklığı daha uzun ömürlü ve dayanıklı kılar.

Gelişmiş kullanım desteği

Akıllı Sensör teknoloji devrimi  ile  çağrı yönetimi daha basit. Kulaklığı kulağına takarak PC’den veya cep telefonundan gelen çağrıyı otomatik cevaplandır. Kulaklık kullanımda değilken  otomatik olarak cep telefonuna gelen  açtığın çağrıyı sadece kulaklığı  kulağına takarak, cep telefonundan kulaklığa yönlendir. Çağrı  geldiğinde kulaklık, arayanın kişinin ismini anons eder, size ‘answer’ ya da’ ignore’ sorularını yöneltir. Answer diyerek telefonu cevaplar, ignore diyerek kapatırsınız.

Kablosuz kullanım

Poly Voyager 5200 UC kulaklığa entegre batarya sayesinde 7 saat kablosuz kullanım imkanı sunulmaktadır. Cihaz ile birlikte gelen BT600 USB adaptör ile yapılan Bluetooth kablosuz bağlantı mesafesi 30 metre olup masaüstü şarj standı alındığında kablosuz kullanım mesafesi 90 metreye kadar uzamaktadır.

Üstün gürültü önleyici mikrofon

Dörtlü mikrofon teknoloji sayesinde Voyager 5200 kablosuz kulaklık istenmeyen arka plan gürültülerini iptal eder. Kulakiçi ergonik yapısı yüksek frekanslı sesleri kesecek şekilde tasarlandı. Siz ve görüştüğünüz kişi, birbirinizi duymakta artık güçlük çekmeyeceksiniz.

SoundGuard teknolojisi

Poly SoundGuard teknolojisi, kulağınıza zarar verebilecek 118 dBA’nın üzerindeki sesleri size ulaşmadan anında keser. Bu özellik, ses seviyesini güvenli bir aralıkta tutar ve kulak sağlığınızı korur.

Kolay kurulum ve yönetim

Kolay kurulum ve ekipman yönetim platformu, firmanızdaki bilgi işlem tarafından Poly kulaklıkların kurulumunu ve yönetimini sorunsuz hale getirirken, versiyon güncelleme ve yazılım ve kullanmak istediğiniz bulut tabanlı iletişim platformlarına özellik desteği sağlar.

Komut ile kontrol

Kontrol elinizde. Voyager 5200 ile mobil yaşamın parçası olun. Kulaklığınıza tek bir dokunuşla Siri, Gooogle Now ya da Cortana’ya bağlanın. Sesinizle ile telefon rehberinize ulaşıp birini arayın, mesaj gönderin, toplantı ayarlayın, hatta web’de arama yapın. Ayrıca kulaklığın sesli komut sistemi size sarj durumunu bildirir, arayan kişinin ismini söyler.  Kulaklığa dokunmadan ‘answer’ diyerek çağrıyı karşılar,  ‘ignore’ diyerek sonlandırabilirsiniz.

Tek tuşla ses kesme (mute) kontrolü

Voyager 5200 UC kablosuz kulaklık, Bir dokunuşla mute tuşuna basarak sesinizi kesebilir ya da tekrar aktif edebilirsiniz. Kulaklığın dinamik mute uyarı özelliği, kulaklığınız sessiz modda  iken konuşmaya çalıştığınızda sizi uyarır, sessiz modda olduğunuzu söyler. Ayrıca sessizde kaldığınız süre boyunca da belli aralıklarla sürekli uyarır. Aynı uyarı USB dongle ile bilgisayarınızda da çıkar, mute’de olduğunuzu hatırlatır.

Akıllı sensör teknolojisi

Akıllı Sensör teknoloji devrimi  ile  çağrı yönetimi daha basit. Kulaklığı kulağına takarak PC’den veya cep telefonundan gelen çağrıyı otomatik cevaplandır. Kulaklık kullanmadığınızda otomatik olarak, cevaplanan cep telefonuna gelen çağrıyı Voyager 5200 kulaklığı kulağınıza takdığınızda görüşme cep telefonundan kulaklığa yönlendir.

Tak çalıştır çözüm

Poly Voyager 5200 UC kablosuz kulaklık, hiçbir ekstra yazılım yüklemenizi gerektirmeden, önde gelen sistemlerin tümüyle çalışır. Kulaklığınızın kurulumu sadece kablosunu takmak kadar kolaydır.


Voyager 5200 Kablosuz Kulaklık Brosürü

Voyager 5200 kulaklık ile ilgili ürün brosürü ve detay teknik bilgilere asagıdaki linkden ulasabilirsiniz. Ürün uyumlulugu ve teknik sorularınız için bize 0216 340 76 40 numaradan ulasabilirsiniz.

ÜRÜN KATALOĞU

Poly Voyager 5200 Kablosuz Kulaklık Ürün Ailesi

Voyager 5200 Genel Özellikler
5200 Dış Mekan Kullanım Testi
Poly Smart Sensör Özellikleri
Voyager 5200 Office & UC Serisi

Poly Kulaklık ürünü hakkında daha detaylı bilgi almak istermisiniz.

Firmanızın daha iyi bir iletişim kurması için yardımcı olmaya hazırız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.
Bu bilgiler başka kurum ve kuruluşlarla kesinlikle paylaşılmayacaktır.
Mesajınız Tarafımıza Ulaşmıştır.

Vodanet İletişim Hattı

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

0216 340 76 40

Teklif Talebi
Bu Ürün İçin Size Teklif Sunacağız.

Bir uzman size en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Teşekkürler.
Bir uzman yakında sizinle iletişime geçecektir.

Bizi arayarak bizimle her zaman irtibata geçebilirsiniz 0216 340 76 40 veya mail info@vodanet.com.tr.

Buy Now