Jabra Biz 2300 Mono/Duo

Jabra BIZ 2300
Biz 2300 hakkında detaylı bilgi almak için
DETAYLI BİLGİ İÇİN

Jabra Biz 2300, hem tek hem de çift taraflı modellere sahip olup;
Üstün ses kalitesi isteyenler için geliştirilmiş hafif bir kablolu kulaklıktır. Yoğun bir çağrı merkezinde sorunsuz uzun yıllar kullanılacak şekilde tasarlanan Jabra Biz 2300, bozulan kulaklıkların sayısını düşürür, işinizin daha az aksamasını sağlar ve toplam sahip olma maliyetinizi düşürür.

ÖZELLİKLER
Mükemmel ses kalitesi

İstenmeyen arka plan gürültülerini nefes seslerini azaltan gürültü önleyici Air Shock mikrofonlar, gürültülü açık ofis ortamlarında kullanım için idealdir. HD Ses, yaptığınız görüşmelerde duyulan seslere canlılık kazandırır ve yüz yüze konuşuyormuş izlenimini verir. HD ses teknolojisi, karşı tarafı net biçimde duyabilmenizi sağlar

Gün boyu konfor

Ergonomik tasarımlı çerçevesi, dolgulu taç bandı ve kulaklarınızı serin tutan süper yumuşak sünger kulak yastıkları ile gün boyu kullanım için tasarlandı. Taç bandı ve mikrofon kolu, kullanımınıza uygun hale gelecek şekilde ayarlanabilir. Gün boyu konfor için tasarlandı, sünger kulak yastıkları ile kulakları rahatsız etmeden kullanım imkanı sağlar.

Dayanıklı yapı

Kırılma riski olmadan 360 derece döndürülebilen mikrofon kolu ile yoğun çağrı merkezlerinde dayanıklılık sunar. Takviyeli kablo, çağı merkezi ortamına dayanıklıdır ve ofis koltuklarının tekerleklerine, keskin objelere ve günlük kullanım sonucu oluşabilecek darbelere karşı korur

Gürültü Önleyici Mikrofon

Gürültü önleyici mikrofonlar, istenmeyen arka plan gürültülerini azaltır ve kalabalık, gürültülü ve açık ofis ortamlarında kullanım için idealdir.

Üstün Netlikte Ses

Dijital Sinyal İşleme (DSP), arka plan gürültüsünü azaltır ve yankıyı keser. Ayrıca kullanıcıyı aniden yükselen ses seviyelerine karşı korur.

PeakStop

PeakStop teknolojisi, aniden oluşan yüksek seviyeli sesleri kulağınıza ulaşmadan anında keser: 118 dB’den yüksek tüm sesler filtrelenir. Kulağınıza zarar verebilecek yüksek sesleri kulağınıza ulaşmadan anında keserek ses seviyesini güvenli bir aralıkta tutar ve işitme duyunuzu korur.


Jabra Biz 2300 Ürün Dokumanları

Jabra Biz 2300 kulaklık ile ilgili ürün brosürü ve kullanım kılavuzuna asagıdaki linklerden ulasabilirsiniz. Uyumluluk ve diger teknik sorularınız icin 0216 340 76 40 bizi arayabilirsiniz.

ÜRÜN KATALOĞU

Jabra Biz 2300 Kablolu Kulaklık Ürün Ailesi

Jabra Biz Serisi ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak istermisiniz.

Firmanızın daha iyi bir iletişim kurması için yardımcı olmaya hazırız.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.
Bu bilgiler başka kurum ve kuruluşlarla kesinlikle paylaşılmayacaktır.
Mesajınız Tarafımıza Ulaşmıştır.

Vodanet İletişim Hattı

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK İSTERMİSİNİZ?

0216 340 76 40

Teklif Talebi
Bu Ürün İçin Size Teklif Sunacağız.

Bir uzman size en kısa sürede dönüş yapacaktır.

Teşekkürler.
Bir uzman yakında sizinle iletişime geçecektir.

Bizi arayarak bizimle her zaman irtibata geçebilirsiniz 0216 340 76 40 veya mail info@vodanet.com.tr.

Buy Now